Loading...

Over ons

Over ons

eurokeramiek

Keramische collecties die unieke ruimtes creëren

Bij Eurokeramiek geloven we in hypermodern keramisch design , waarbij we ons richten op de optimale combinatie van afwerkingen, texturen, ontwerpen en formaten tot we de modernste keramische bekleding en bestratingen bereiken.

Ontdek de nieuwe collecties en ontdek alle bijpassende opties die we aanbieden.

Eurokeramiek is de eerste en enige showroom van woon- en badkamerproducten halverwege tussen een tentoonstellingsruimte en een analysestudio. Wat ons onderscheidt van de concurrentie is de manier van verkopen: het is niet het gewone tegelzaak maar een ontmoetingsplek waar je advies op maat kunt vragen. Dankzij een exclusief en modern aanbod staan ​​we klaar om aan de behoeften van installateurs, professionals, architecten en particulieren te voldoen. De bijeenkomsten die toegankelijk zijn voor het publiek en voor degenen die in de sector werken, maken ook deel uit van dit perspectief, waar we producten, montagesystemen, nieuwe oplossingen voor woninginrichting presenteren.

We willen verder gaan dan het klassieke concept van een verkooppunt en ervoor zorgen dat elke aankoop niet bij toeval tot stand komt, maar volgens een diepgaande diagnose van de in te richten plek en zijn kenmerken. Elementen zoals de staat van het gebouw, de verlichting, de beschikbare ruimte, de stroom mensen die op de stoep zullen lopen en anderen, zullen van tijd tot tijd worden geëvalueerd door het team van experts en architecten Dr. House. Het uiteindelijke doel zal zijn om het artikel voor te stellen dat beter dan enig ander reageert op het gebruik en de eigenaardigheden van een bepaalde omgeving, in het bijzonder de badkamer. Kom eens bij ons langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Kies uw tegels van Europese standaarden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze webshop zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de webshop, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 😄, Hoe kan ik je van dienst zijn?